• Asentajankatu 2, 48770 Kotka
  • 010 3233 877
  • myynti@kilpihovi.fi

KILPIHOVI OY

Mainosrakentajamme antavat Sinulle mahdollisuuden keskittyä omaan työhösi, hoitaen puolestasi koko projektin alusta loppuun. Oli kyseessä valomainoksen lupakuvat, opasteiden rakenteet tai tapahtuma-/messualueen pystyttäminen, meiltä se onnistuu.

Yritys

Olemme mainos- ja opastealan yritys Kotkassa joka on perustettu vuonna 1985 - juuret ulottuvat kuitenkin aina 1960-luvulle asti.

Toimimme nykyaikaisena, joustavana ja ammattitaitoisena yhteistyökumppanina asiakkaillemme jotka koostuvat sekä suurista kansainvälisistä yrityksistä että pienemmistä paikallisesti toimivista yrityksistä ja yhteisöistä.

Tuotantotekniikkamme pidetään jatkuvasti tämän päivän vaatimusten tasalla ja pystymme vastaamaan vaikeisiinkin haasteisiin - oli työ sitten suuri tai pieni.

Valmistamme pääosin kaikki tuotteemme itse ja toimimme omistamassamme 1500m2 teollisuuskiinteistössä Kotkan Karhulassa, Ristinkallion teollisuusalueella.

Asennustöitä vaativissa kohteissa toimialueemme on eteläinen Suomi, muuten tavaraa liikkuu viikoittain joka puolelle maata.

Kauttamme saat käyttöösi koko maan kattavan yhteistyökumppanien ja asentajien verkoston.